pioszura Napisano Wrzesień 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2004 Witam! Mam Fedorę Core 2.0. Jak zmienić domyślną sesję z GNOME na KDE (tak aby wybierała się domyślnie, teraz za każdym razem muszę zmienić przy logowaniu)? Proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charon Napisano Wrzesień 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2004 http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...c=1202&hl=sesja Kto szuka nie błądzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Wrzesień 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2004 kurde dzisiaj ( albo wczoraj- od warcrafta stracilem rahube czasu) odpowiadalem na to pytanie ... rozejrzyj sie czlowieku ja widzialem juz mnostwo odpowiedzi na to pytanie.... ps jak sie pisze rahuba ?? nie chce mi sie szukać po slownikach ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioszura Napisano Wrzesień 25, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2004 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Październik 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2004 switchdesk x gdzie x to np. kde lub gnome:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Październik 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2004 kurde dzisiaj ( albo wczoraj- od warcrafta stracilem rahube czasu) odpowiadalem na to pytanie ... rozejrzyj sie czlowieku ja widzialem juz mnostwo odpowiedzi na to pytanie.... ps jak sie pisze rahuba ?? nie chce mi sie szukać po slownikach ;P A w 1-ej klasie nie miałeś rachunków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi