MacPhisto Napisano Wrzesień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 26, 2004 potrzebuje zainstalowac takie cos: libloudmouth-1.so.0 Gdzie znajde do tego RPM-a ??? szukałem wszędzie i nic (( Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwafafiki Napisano Wrzesień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 26, 2004 szukałem wszędzie pfff.. a google znasz? http://dwuziu.hakore.com/packages/loudmouth/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Wrzesień 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 26, 2004 A następnym razem apt-cache search libloudmouth-1.so.0 i zainstalować to, co apt wyrzucił z siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacPhisto Napisano Wrzesień 26, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 26, 2004 No szukalem na google... nie wiem czemu to przeoczylem no w każdym razie wielkie dzięki A zna moze jeszcze ktos jakos programik co by umowiliwil wykorzystywanie niestadnardowych klawiszy na klawiaturce??? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi