arcybushi Napisano Wrzesień 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 1, 2007 Witam, Kiedy wpisuje w przeglądarce http://localhost:901/ pokazuje mi się okienko z prośbą o podanie nazwy użytkownika i hasła. Moje pytanie brzmi co mam tam wpisać? Wpisywałem moją nazwę i hasło, roota, różne kombinacje ale nic to nie dało. Cały czas wyskakuje okienko z prośbą o podanie nazwy użytkownika i hasła. Samba i swat mają ustawienia domyślne. Nic nie zmieniałem w plikach konfiguracyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams24 Napisano Wrzesień 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2007 login root i hasło takie jak moasz do bazy, bedzie to (_chasło_ → hasło) ORT inne niz do systemu, chyba ze sobie takie samo ustawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcybushi Napisano Wrzesień 3, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2007 Co to za hasło do bazy? Nie zakładałem żadnej bazy ani tym bardziej hasła. Mógłbyś to wyjaśnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams24 Napisano Wrzesień 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2007 poczytaj tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcybushi Napisano Wrzesień 3, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2007 Jaki to ma związek z Sambą i Swat? Nie instalowałem mysql. Nie wprowadzałem nigdzie indziej żadnych haseł niż do root i mojego konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams24 Napisano Wrzesień 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2007 sorki wtopa pomyliłem mysqlem i phpadmin <olaboga> HMM więc powinienieś sie zalogować do swata na roota i hasło roota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcybushi Napisano Wrzesień 3, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 3, 2007 Ok, już działa. Wyłączyłem SELinuks i wreszcie mogę się zalogować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi