wyksztalcioch Napisano Wrzesień 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 1, 2007 Chcę kupić sobie kartę wifi, które będzie łatwo konfigurowalna pod linuksem i montowana przez wejście pcmcia. Czy moglibyście coś polecieć. Co prawda w komputerze mam wbudowaną kartę, ale nie udało mi się jej sknfigurować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestemjez Napisano Wrzesień 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 1, 2007 A jaką masz tą zintegrowaną kartę w-fi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyksztalcioch Napisano Wrzesień 1, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 1, 2007 Odsyłam tu: http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=15830 Jak byś mógł pomóc to wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wklaczynski Napisano Wrzesień 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 1, 2007 Jak użyjesz ndiswrapper to da się zazwyczaj wszystkie karty odpalić na linuksie, pakiet ndiswrapper dostępny jest w repo livny. Możesz także wstawić inną kartę do swojego netka, inną kartę, wewnątrz jest slot miniPCI, karty nie są zazwyczaj montowane na płycie głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi