damian.p Napisano Wrzesień 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 28, 2004 Witam mam problem squid działa lecz nie współpracuje z shaperem znaczy nie moge załatać squida łatą squid_hit_miss_mark.patch występują błede moze ktos jest mi w stanie pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smali Napisano Wrzesień 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 28, 2004 Napisz jakiego typu masz problem z łataniem, tzn. jaki komunikat oraz wersję źródełek squida i wersję łatki do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian.p Napisano Wrzesień 28, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 28, 2004 łatka do 2.5.STABLE3 squid 2.5.STABLE5-5 Problem polega na tym że nawet konfiga nie przechodzi poprostu nijak nie moge zrobic (_rpma_ → RPM-a) ORT z załatanym squidem wywala coś odnoście kompilera c++ ale kompiler działa bez zarzut. Jestem w stanie dogadać się jak ktoś by mi go skompilował na gg (zapłace) u mnie nijak nie moge tego obejść jescze raz podkreslam squid dziła shaper też ale dokompilować łaty nie moge zrobić Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smali Napisano Październik 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2004 Czy mi się wydaje, czy próbujesz dokompilować łate do zainstalowanego już squida? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi