tofik Napisano Październik 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2007 mam pytanie jak to zrobić aby z obecnie posiadanej grafiki geforce4 440 mx agp przeskoczyć na ati radeon x1650 pro dobrze by było jakby mi ktoś napisał co zrobić pokoleji czy można wymienić kartę a potem się bawić linuksem czy najpierw coś odinstalować a potem intalować jeszcze jedno pytanko - czy na livnie sterowniki do ati obsłużą moją kartę pownieważ na stronie producenta nie znalażłem sterów do mojego modelu pod linuksa link moj system to FC7 jądro 2.6.22.5-76.fc7 środowisko kde 3.5.7-21 dobrzeby było aby sie udało ponieważ ne chce mi się instalować systemu od nowa bo teraz mi wszystkie programy śmigaja zwłaśzcza te p2p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Październik 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2007 Ja bym to zrobił tak: wymienił grafię na nową, uruchomił komputer i kiedy nie uruchomią się X'ksy, to przeszedł do konsoli (np naciskając Ctrl + Alt + F1), zalogował się na roota i wpisał "setup". Następnie skonfigurował nową kartę graficzną, zrestartował X'ksy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano Październik 7, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 7, 2007 ok o jakim "setup" piszesz bo nie za bardzo się orientuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Październik 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2007 W Fedorze jest taki "bajer", że jak w konsoli z roota wpiszesz polecenie "setup" to masz możliwość konfiguracji kilku rzeczy (grafika, sieć, firewall i coś tam jeszcze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano Październik 8, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2007 jak grafika do mnie dotrze to się odezwę czy sie udało czy nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi