kurzawa Napisano Październik 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2007 Kiedy próbuje wyedytować jakiś plik edytorem tekstu pojawia mi się nie typowy problem. Co prawda edytor tekstu się uruchamia i działa 100% dobrze ale w terminalu mi coś takiego wyskakuje: [kurzawa@localhost ~]$ gedit /jakikolwiekplik Fontconfig error: "local.conf", line 1: no element found Co może być źle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spadi Napisano Październik 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2007 Nie wiem czy ci to pomoże ale znalazłem temat z podobnym problemem na forum dropline gnome: tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurzawa Napisano Październik 13, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2007 Nie wiem czy ci to pomoże ale znalazłem temat z podobnym problemem na forum dropline gnome: tutaj Troche ten link nie wiele daje po dalej (_niewiem_ → nie wiem) ORT co mam konkretnie zrobić. Może ktoś wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spadi Napisano Październik 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2007 A tak z ciekawści, co masz w /etc/fonts/conf.d/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurzawa Napisano Październik 13, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2007 A tak z ciekawści, co masz w /etc/fonts/conf.d/ ? W katalogu /etc/fonts/conf.d ma takie pliki: 20-fix-globaladvance.conf 40-generic-fedora.conf 65-fonts-persian.conf 20-lohit-gujarati.conf 49-sansserif.conf 65-nonlatin.conf 20-unhint-small-vera.conf 50-user.conf 69-unifont.conf 25-no-hint-fedora.conf 51-local.conf 75-blacklist-fedora.conf 30-aliases-fedora.conf 59-dejavu-lgc-fonts.conf 80-delicious.conf 30-amt-aliases.conf 59-liberation-fonts.conf 90-synthetic.conf 30-urw-aliases.conf 60-latin.conf 40-generic.conf 64-nonlatin-fedora.conf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi