wilko Napisano Wrzesień 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2004 Witam .. Problem polega na tym ze Fedorka 2 nie pamieta moich stron ulubionych .. nie pamieta ustawien .. co jakis czas musze wszystko ustawiac od nowa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Wrzesień 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 30, 2004 jaka przegladarka , co jakiś czas , o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilko Napisano Październik 5, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2004 Mozilla, co uruchomienie... o to chodzi ze daje bookmark this page .. wszystko swietnie do czasu ponownego uruchomienia kompa .. poprostu znikaja moje ulubione stronki .. co dziwne startowa zostaje pracuje na userze .. moze w tym jest problem .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Październik 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2004 Wgrywałeś Mozillę z paczki, masz dystrybucyjną czy kompilowałeś (ew. skopiowałeś/zainstalowałeś binarki) ??? Jaka to wersja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilko Napisano Październik 6, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2004 heh .. nic nie kompilowalem .. tak jak bylo na plytce tak zainstalowalem .. aktualizacje przeprowadzalem tylko przec up2date i apt-get .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Październik 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2004 Aha, czyli na mój gust wystarczy zrobić tak: Wejdź w swój katalog domowy, potem do katalogu .mozilla . Powinien w nim być podkatalog, w którym jest plik bookmark.htm lub bookmarks.html (ewentualnie jeszcze inny). Sprawdź, czy masz uprawnienia do zapisu tego pliku (chmod) i czy jestem jego właścicielem. Jeśli nie pomoże, to usuń ten plik, nowo stworzony powinien działać bez zarzutu. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy inne opcje w przeglądarce zapisują się i działają po ponownym uruchomieniu przeglądarki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi