urys Napisano Październik 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2004 witam ?? Po aktualizacji kernela przestały mi chodzić i grafika i dzwiek. Z grafiką nie było problemu zainstalowałem na nowym jajku sterowniki, porobiły się nowe moduły i ruszyło od razu. Natomiast z dźwiękiem nie było to takie proste (a w zasadzie nie udało mi się tego zrobić). Analogicznie wykonałem wszystkie czynności jak z grafiką, ale nie stety po starcie KDE wypluwał mi błąd że coś tam cośtam nie może być writen. Czy jest możliwe że te storowniki nie działają na tym jajku?? Czy muszę zrobić jakąś magiczną szruczkę aby to działało?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz Napisano Październik 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2004 Wprawdzie magia to nasza specjalność ale przez cały październik mamy zakaz jej używania. Sądzę, że szybciej uzyskasz satysfakcjonującą odpowiedź wykorzystując metody tradycyjne, tzn. podanie parametrów sprzętu, wersji jądra przed i po zmianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urys Napisano Październik 1, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2004 Sprzęt Athlon 2500+. GeForce 5200, nForce2 (i z tym mam kłopoty) po instalacji kernel 2.6.5 (instalacyjny na płycie) dźwięk działał po zainstalowaniu sterów do nForce po aktualizacji kernel 2.6.8 instaluję stery nForce i nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi