p4v3u Napisano Październik 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 23, 2007 witam, Mam pewien problem, otoz od momentu instalacji f7 wszystko dziala dosyc wolno. Na wczesniejszej instalacji, zarowno f6 jak i f7 bylo znacznie szybciej. Nie pomogly update'y systemu. moja konfiguracja: asus A7N8X-E-DELUXE (NF2) BARTON 2500 2X256 CL2 GEIL FX 5700 ULTRA 128MB GAINWARD AGPX8 2xSEAGATE ES (SATA II, 16MB CACHE) -raid 0 na promise fasttrak TX2300(pci, teoretycznie sataII) Wczesniej dzialalo to na sil3112 na plycie, takze w raid 0, i co ciekawe mam wrazenie ze bylo szybciej :/ mam drivery od nvidii zainstalowane, mimo wszystko czesto firefox wiesza sie przy przegladaniu stron z duza iloscia zdjec, aplikacji flashowych, itp. moze powinienem doinstalowac driver nforca od nvidii? nigdy tego nie robilem, bo nie bylo to potrzebne. podobnie nie instalowalem driverow producenta do konmtrolerow dyskow. A moze ktos ma podobna konfiguracje, i spotkal sie z podobnymi problemami? jest w ogole jakis benchmark pod (_linuxa_ → Linuksa) ORT? pozdrawiam p4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi