kfabias Napisano Październik 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2007 Witam, przez kilka dni nie mialem internetu bo mialem antene zepsuta, teraz juz dziala ok ale tylko dod windowsem :/ problem jest nastepujacy mam karte wifi oparta na chipsecie RT61, zainstalowalem wszystko zgodnie z readme, niby wykrywa karte, niby ok ale w ogole zadnej sieci mi nie wykrywa pod fedora :/ pod windowsem wykrywa bez problemu wszystko nadmienie tez ze przed awaria anteny wszystko smigalo jak nalezy ... zainstalowalem saterowniki CVS, i RutilTv0.15 mi nie wykrywa zadnej sieci , ustawienie reczne tez nic nie daje :/ co to moze byc? ja juz glupieje , bo przed awaria anteny jak wspominalem wszystko hulalo na cacy .... nawet odtworzylem obraz z swiezo zainstalowanm systemem i znow to samo , zadnej sieci nie widzi od wtedy jak dobrze dzialalo zmienilem tylko myszke na usb (byla ps/2) ale to chyba nie ma znaczenia? co to moze byc? :| nikt nie wie cokolwiek co by moglo mi pomoc? Nie pisz kolejnych postów pod własnymi, używaj edytuj /Karlik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi