kfabias Napisano Listopad 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2007 Witam, powwie mi ktos czemu mi wifi nie dziala na fedorze 8 ? to sam bylo na f7, znaczy... jakis czas dzialalo a potem po prostujak gdyby nic nie znajduje zadnej siieci :/ dodam ze na win dziala wszystko elegancko... znaczy wykrywa wszystkie sieci ... na mandrivie 2007 wszystkie sieci wykrywa na mandarynce 2008 wszyskie sieci wykrywa na open suse 10.3 wszyskie sieci wykrywa a na fedorce jak na zlosc bo mi sie PODOBA NAJBARDZIEJ zadnej sieci nie wykrywa ! ani przez wlist ani przez RutIT ani jak ustawie recznie siec :/ POMOZCIE :-( nie chce rezygnowac z fedory tylko dlatego ze mi sieci nie wykrywa... mam chipset sieciowki: RT61 sterowniki na bank dobrze wgrane, system widzi sieciowke itd... o co tu chodzi ? :/ dostaje juz pierdzielca powoli.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kfabias Napisano Listopad 11, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2007 moze ktos chociaz postarac sie mi pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Listopad 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2007 Podaj przynajmniej jaką masz kartę '(lspci), może ktoś kto ma taką samą będzie coś więcej wiedział. Ja na początku także miałem problemy ale po nocnym przestoju samo poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kfabias Napisano Listopad 11, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2007 00:08.0 Network controller: RaLink RT2561/RT61 802.11g PCI co to moze byc? bo ja juz wysiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Listopad 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2007 znalazłem coś takiego http://www-personal.umich.edu/~mejn/rt61.html choć w tym poście że obsługuje http://forums.fedoraforum.org/forum/showth...ighlight=RaLink jeszcze to: link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kfabias Napisano Listopad 11, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2007 /edit: ta instrukcja tez nic nie dalka, sterowniki niby dzialaja ok a sieci nie wykrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi