lkrzeminski Napisano Listopad 22, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2007 Zupelnie nic a nic nie ustawialem. Zainstalowalem po kolei client, node i serwer z rpmow. Potem sciagnalem klienta na windowsa i od razu sie polaczyly. Nie mam teraz dostepu do tego kompa wiec nie moge Ci konfigow pokazac. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samba Napisano Listopad 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2007 Zupelnie nic a nic nie ustawialem. Zainstalowalem po kolei client, node i serwer z rpmow. Potem sciagnalem klienta na windowsa i od razu sie polaczyly. Nie mam teraz dostepu do tego kompa wiec nie moge Ci konfigow pokazac. Pozdro Którą wersję fedory posiadasz?? Rozwiazałem swój problem otóż błąd był w sshd_config musiałem dodać usera nx do AllowUsers Zobacz czy u ciebie w configu ssh też jest dodany użytkownik nx ?? Teraz odpalił mi się gnome z kilenta windows jednakże nie widze rozwijanego menu widze sam pulpit ze skrótami do niego i niestety nie wiem jak teraz to wyłączyć ty wylogować się bo nie mam menu tzn nie pokazuje mi się nic prócz pulpitu i sktótów na nim. Nie mam żadnego paska zadań . Czego to moze być wina?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi