Jarek Napisano Październik 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2004 Mam pytanie. Czy jest jakis opis biblioteki ncurses pod linuxem? Nie chodzi mi o manuala. Chodzi mi o opisy wszystkich funkcji bibliotecznych, co one robia i jakie maja argumenty. Jesli tak, to gdzie moge go znalezc? Z gory dzieki za pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Październik 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2004 tu takie podstawy: http://www.cc-team.org/czytaj.php?id=277&P...65e47b2bf909a4d a caly opis tu: man ncurses Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano Październik 6, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 6, 2004 Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_s1 Napisano Grudzień 25, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 25, 2009 witam, mam małe pytanie z tej biblioteki, na które nigdzie w sieci nie moge znaleźc odpowiedzi: jak wczytać z danego pola znak typu char, a nie chtype? (funkcje w rodzaju inch() czy getch() zwracają to drugie); względnie jak z wartości w formacie chtype wyciągnąć samą wartość char? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi