Robert1 Napisano Październik 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2004 Mam pytanie banalne . Zainstalowałem kernel-2.6.8 i niestety praca fedorki troche sie pogorszyła ( problem z K3b) Jak mogę zainstalować ponownie jadro dystrybucyjne, system nie ma ochoty zainstalować starego jajka ??? Proszę o poradę Robert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Październik 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2004 Moze to nie jest najlepsze rozwiazanie ale: rpm -Uvh kernel-2.6.5.rpm --force powinno pomoc.. chociaz lepiej jest chyba -ivh zeby drugie zianstlowalo a potem to nowsze usunac rpm -e kernel.... ale nie jestem pewien... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Październik 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2004 ... Zainstalowałem kernel-2.6.8 i niestety praca fedorki troche sie pogorszyła ( problem z K3b) ... K3b na 2.6.8 działa bez problemów z konta roota. Ja odpalam z konsoli su, potem k3b i wypalam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwafafiki Napisano Październik 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2004 K3b na 2.6.8 działa bez problemów z konta roota. 2.6.8 nie radzi sobie rowniez z wypalaniem plyt audio i tu super user nie pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Październik 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2004 K3b na 2.6.8 działa bez problemów z konta roota. 2.6.8 nie radzi sobie rowniez z wypalaniem plyt audio i tu super user nie pomoze No nie do końca prawda - .cda wypala (_napewno_ → na pewno) ORT, a innych nie sprawdzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert1 Napisano Październik 5, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2004 Dzieki za odpowiedzi. Kompilacja 2.6.8 chyba jest pokrzaczona , zainstalowałem 2.6.7 i jest OK. Pozdrawiam wszystkich Robert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwafafiki Napisano Październik 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2004 .cda wypala (_napewno_ → na pewno) ORT, a innych nie sprawdzałem bo nie o samo wypalanie sie rozchodzi tylko o wyciek pamieci.. i tak w trakcie nagrywania mozliwy jest zwis komputera.. tak mi sie wydaje, nie sprawdzalem a ja niecierpliwie czekam na 2.6.9.. gdyby nie fakt ze jest juz na poziomie rc3 -- tez bym zabrał sie za kompilacje 2.6.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Październik 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2004 a ja niecierpliwie czekam na 2.6.9.. hmm.. rc3 ... to kiedy wychodzi ?? jest jakas zapowiedziana konkretna data ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Październik 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2004 hmm.. rc3 ... to kiedy wychodzi ?? jest jakas zapowiedziana konkretna data ?? Jest od dawna tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi