Muniek1 Napisano Grudzień 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2007 Witam, Jako fani CS'a z kumplem postawiliśmy stronę właśnie o tej tematyce. Dla nie wtajemniczonych strona jest o grze Counter-Strike 1.6 Zrobiona jest full professional. Mamy forum, ciekawe artykuły, jeszcze ciekawsze video, obszerny dział download i całą masę innych rzeczy! I najważniejsze opis jak zainstalować grę pod linuxem (myślę że nie zrobiłem jakiegoś błędu ). Włożyliśmy w nią dużo wkładu (szczególnie, że teraz jest nauka) no i chcemy zdobyć jakichś użytkowników. Jest u nas miejsce zarówno dla starych wyjadaczy jak i początkujących. W przyszłości planujemy kupić domenę (pl) aby pozbyć się tego hotserver No więc zapraszam: cs-serwis Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Styczeń 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2008 kurcze a ja jestem fanem cs'a 1.5 ale może, jak się zmobilizuję zacznę grać w 1.6, bo mi Mikołaj przyniósł w prezencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muniek1 Napisano Styczeń 7, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2008 O! znalazł się choć jeden fan CS'a Nigdy nie grałem w 1.5 ale mówią, że 1.6 lepszy (tylko, że dość duże zmiany są z rozrzutem) Jak się zmobilizujesz to zapraszamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Styczeń 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2008 Nigdy nie grałem w 1.5 ale mówią, że 1.6 lepszy (tylko, że dość duże zmiany są z rozrzutem) osobiście uważam, że jednak 1.5 jest lepsze, w 1.6 jakoś spadła grywalność ale może się przestawie w końcu, bo już tylko na tej wersji są turnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi