ink4sent Napisano Styczeń 13, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2008 Mianowicie zainstalowalem Fedore 7, i problem jest taki ze nie widzi mi zadnych partycji windowsa. Wchodze w siec -> siec windows -> pusto. Jakies sugestie? Btw dopiero zaczynam:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sam_on Napisano Styczeń 13, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2008 Fedora nie montuje automatycznie windowsowych partycji. Poczytaj http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic...p;hl=montowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ink4sent Napisano Styczeń 13, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2008 Ok, dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sam_on Napisano Styczeń 13, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 13, 2008 Błąd przy punkcie trzecim? To znaczy przy tworzeniu katalogu w mnt? Napisz co Ci zwraca konsola przy komendzie "fdisk -l". To, że masz sda to nie problem, ja też tak mam. __________________________________________________ Ehh wyedytowałeś posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi