Skocz do zawartości

Yum -upgrade?

prqr

Rekomendowane odpowiedzi

"To siedź tylko tyle ile potrzeba. Przypomnę szanowny kolego, że zapisując się tutaj zobowiązałeś się do przestrzegania regulaminu. Pewnie nie miałeś czasu ani ochoty go przeczytać, ale nie zwlania Cię to od jego przestrzegania. Więc może znajdź w swoim jakże napiętym grafiku chwilę na przeczytanie sobie pkt.II.2.a-d"

Ktos sie wkurzyl:)

spokojnie, ja rozumiem ze mozna sie wkurzyc, gdy ktos pyta 386 raz o to samo:) spokojnie:)

Chcialem tylko zwrocic uwage po co i dla kogo jest to forum - tylko tyle - nie sadzisz chyba, ze doswiadczeni "eksperci" wchodza na forum i zadaja proste pytania?:)

Jesli juz zadaja jakies pytania, to jest ich malo. a (_napewno_ → na pewno) ORT dla "zwyklego" uzytkownika rozwiazanie danego problemu jest daleko poza zasiegiem:)

Poza tym kazdy musi zaczynac od podstaw, prawda?

A kto pyta... itd:)

a tak na marginesie to dalej nikt mi nie odpowiedzial czy to normalne ze czasem yum zawiesza system:)

"wiec ostatnio mialem taki problem ze po prostu podczas upgrade'u zawieszalo mi system:/

ktos wie czemu?"

pozdrawiam

p.s. WalDo, nie przesadzaj z tym regulaminem:) zaloze sie ze sam gdy instalujesz jakies darmowe programy to tez nie przykladasz za duzej wagi do "regulaminu":)