MC' Napisano Marzec 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2008 Witam, gdy wylogowuje się z KDE i mam uruchomione okienko np KPDF z jakimś dokumentem o po ponownym zalogowaniu się to w prawdzie KPDF uruchamia się z tym dokumentem ale w malutkim okienku w lewym górnym rogu desktopa. Moje pytanie jest następujące: jak zmusić KPDF (każdą inną aplikiacje) do zapamiętywania rozmiaru okna w takiej sytuacji? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Marzec 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2008 To musi być jakiś bug, w którejś starszej wersji KDE (chyba 3.5.5) funkcja sesji działała (u mnie) bezproblemowo i okienka się ładnie przywracały. Poszukaj w ustawieniach okien, może tam coś będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Marzec 4, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2008 To musi być jakiś bug, w którejś starszej wersji KDE (chyba 3.5.5) funkcja sesji działała (u mnie) bezproblemowo i okienka się ładnie przywracały. No właśnie nie jest stara, wszystko najnowsze z repo: kdebase-3.5.8-32.fc8 Poszukaj w ustawieniach okien, może tam coś będzie. A które opcje masz na myśli, naturalnie że próbowałem w ustawieniach i nic takiego nie znalazłem. Więc prosiłbym o dokładne określenie o których opcjach mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi