b.maliszewski Napisano Październik 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2004 Witam, mam problem nastepujacej masci. Zdarzylo mi sie to poraz pierwszy w jakiejkolwiek dystrybucji (_linuxa_ → Linuksa) ORT. Otoz, w czasie ladowania systemu, zanim nastapi pojawienie sie screena z logowaniem, FC2 przechodzi do trybu graficznego pokazujac ladowane moduly. I tu jest problem. Zarowno na screenie ladujacym jaki i na screenie logujacym wszystkie czcionki maja na oko wielkosc 2px, czyli sa nieczytelne. Nawet zegareczek jest wyswietlany maczkiem tej wielkosci. Po zalogowaniu jest juz ok. W jakim pliku mam zrobic modyfikacje? Ktos mial juz ten problem? Pomocy - dzieki! b.maliszewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Październik 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2004 No właśnie, mam ten sam problem i też nie wiem jak to rozwiązać. Przeszukałem chyba wszystkie pliki konfiguracyjne XOrg, gdm i nic nie znalazłem. Podejrzewam, że coś jest skopane w rhgb ale do tego konfiguracji w ogóle nie moge znaleźć. Zdarzylo mi sie to poraz pierwszy w jakiejkolwiek dystrybucji (_linuxa_ → Linuksa) ORT. Zainstaluj sobie Auroxa10. Gwarantuje, że będziesz miał to samo (znam z autopsji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.maliszewski Napisano Październik 11, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2004 mialem auroxa 9.1 od grudnia. nie chce wracac do tego systemu juz. postawilem na Fedore, zastanawiam sie czy dobrze zrobilem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz Napisano Październik 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2004 Jaka karta graficzna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.maliszewski Napisano Październik 12, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 GeForce 2 MX 400 Ultra - nic nowego i nadzwyczaj wymyslnego 15.10.2004: Znalazlem na formau zagranicznym proobne problemy, ale tez nikt nie potrafil wskazac rozwiazania, sami poczytajcie: http://fedoraforum.org/forum/showthread.ph...ght=fonts+start Problem sie powtarza rowniez w sekcji: Similar Threads Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi