pqowie Napisano Marzec 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2008 WItam! Od niedawna dopiero używam Fedory i nie wiem jak z tym sobie poradzic: skasowałem przypadkowo folder PULPIT, ktory byl w moim folderze domowym. i teraz tym folderem stal sie folder domowy, i wszystko co w nim jest wyswietla mi sie na pulpicie, a tak nie chce zeby bylo i teraz prosze o pomoc! co mam zrobic zeby nie wyswietlala mi sie zawartosc folderu domowego na pulpicie, (jednym z rozwiazan jest wydaje mi sie stworzenie folderu ktoremu nada sie taka range zamiast poprzedniego folderu, ale jak to zrobic??) z gory dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskaz Napisano Marzec 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2008 http://forum.ubuntu.pl/showthread.php?t=61188 Cheers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pqowie Napisano Marzec 9, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2008 ok dzieki za pomoc!!!! działą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi