schiller Napisano Luty 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2004 Dla tych ktorzy nie wiedza: ftp://download.fedora.redhat.com/pub/fedo...test/1.90/i386/ A dla tych ktorzy zainstalowali pytanie: Jak to chodzi? Konkretnie szybkosc pracy i bugi zmniejszajace stabilnosc systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz Napisano Luty 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2004 Jak na razie super ! ( 3 dni ) Były małe problemy przy instalacji poprawek ( trzeba było ręcznie wyrzucić redhat-lsb ) ale poza tym OK. Aha - w informacjach o Core 2 Test jest drobna dezinformacja ( albo moja zła interpretacja ) - jest tam kde 3.1.95 - dopiero po instalacji poprawek jest 3.2 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzywy Napisano Luty 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2004 Jak na razie super ! ( 3 dni ) Były małe problemy przy instalacji poprawek ( trzeba było ręcznie wyrzucić redhat-lsb ) ale poza tym OK. Aha - w informacjach o Core 2 Test jest drobna dezinformacja ( albo moja zła interpretacja ) - jest tam kde 3.1.95 - dopiero po instalacji poprawek jest 3.2 Pozdrawiam Bo tak naprawde KDE 3.2 miało znaleźć się w wersji FC2 a to tylko Test a głebiej idąc v1.90 z pakietami z cześci Development ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doriath Napisano Luty 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2004 2 recenzje FC2test1 (po angielsku): http://lxer.com/module/newswire/view/2496/index.html http://www.osnews.com/story.php?news_id=6060 Pozdrawiam, Doriath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz Napisano Marzec 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2004 05.03.2004 - FC2 - test1 wciąż działa. Generalnie super - tylko szlag mnie trafia ze sterownikami NVidii - dopóki nie używam SMP to jest ok, jak uruchomię jądro z SMP - 1 na 10 razy podczas wyłączania XFree zwis ! Chyba w końcu kupię ATI - NVidia mnie już dobija :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi