5marcin97 Napisano Marzec 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 29, 2008 witam. potrzebuję sterowników do kamery: Canyon CNR-WCAM43SP. Instalowałem już różne, ale żaden nie pomaga... proszę o pomoc //===== laczenie postow ===== znalazłem i ściągnąłem już chyba odpowiedni sterownik, ale przy instalacji wyświetla się komunikat: http://www.kable.hugo4you.pl/gfx/dku2_06.jpg co mam zrobić? czy jeśli wezmę Mimo to kontynuuj to może zaszkodzić? czytałem na innych forach i piszą żeby brać Mimo to kontynuuj, ale nie jestem pewny, bo przecież nie wyświetlają się takie komunikaty bez przyczyny. co się może stać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Kwiecień 1, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2008 Po pierwsze - naucz sie czytac ze zrozumieniem, a przynajmniej te wieksze napisy... to jest forum linuksowe! Ale skoro Cie juz tu przywialo, to masz: tak, wybierz opcje Mimo to kontynuuj nie grozi to w zasadzie niczym, a swiadczy tylko i wylacznie o tym, ze producent urzadzenia / sterownika nie chcial dac zarobic Microsoft-owi i nie zaplacil za testy i certyfikat. //===== watek przenosze do No name i zamykam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi