Pablo133 Napisano Kwiecień 13, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2008 Eloo. Ostatnio zainteresowalem się programowaniem, lecz jestem w tym zielony. Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak się tworzy programy, w jakim programie się najłatwiej je robi itp :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotti Napisano Kwiecień 13, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2008 http://wazniak.mimuw.edu.pl/index.php?titl...o_programowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Kwiecień 13, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2008 Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak się tworzy programy, w jakim programie się najłatwiej je robi itp :?: Wszystkie programy tworzy się w programie MyBrain. Zainteresuj się jakimś językiem, poznaj składnię, a potem pisz, pisz pisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo133 Napisano Kwiecień 13, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2008 thx za pomoc, na pewno mi sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi