kuba1973 Napisano Kwiecień 13, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2008 Witam, nie wiem czy już kiedyś pojawił się podobny problem, ale mój polega na tym, że nie wiem jak ukryć na stronie logowania do mojego squirrellmaila jego numer wersji? Strona logowania wyświetla zawsze informację pt: SquirrelMail wersja 1.4.10a-1, SquirrelMail Project Team. Chcę ukryć tą informację tak żeby na stronie pojawiało się jedynie logo firmy i pola do logowania. Czy ktoś może wie gdzie to ustawić, próbowałem już ze zmienną $version, ale nie działa? Proszę o wsparcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonteChristo Napisano Kwiecień 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2008 edytuj plik, ktory wyswietla strone ! na pewno gdzies sa jakies "includy do innych" po nitce do klebka a znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba1973 Napisano Kwiecień 14, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2008 edytuj plik, ktory wyswietla strone ! na pewno gdzies sa jakies "includy do innych" po nitce do klebka a znajdziesz. Dzięki, dzięki, faktycznie znalazłem tą zmienną w pliku login.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi