Blade^Master Napisano Kwiecień 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2008 Mając fundusz 1200 zł...opłaca sie kupić nokię n95 ..czy zainwestować w jakiegoś iPhona itp???Proszę o jakąś wskazówkę...doradę....propozycję innego telefonu =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Kwiecień 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2008 Ani to, ani to. Tyle kasy a Ty chcesz na takie badziewia wydawać kase? Poczekaj aż OpenMoko wejdzie do sprzedaży. Kosztuje 800zł, a ma wszystko. Aparat, GPS, WiFi i oczywście z Linuksem na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Kwiecień 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2008 Jak myślisz o zakupie przez allegro to bym odradzał, wejdź na youtube i zobacz filmiki jak tę Nokię chińczycy podrobili. Zdolni są Co do komórek i Linuksa to Motorola używa w swych telefonach tego systemu, np w tych dwóch smartphonach http://www.testgsm.pl/index.php?option=com...5&Itemid=36 http://www.testgsm.pl/index.php?option=com...&Itemid=104 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blade^Master Napisano Kwiecień 22, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2008 No...no szczerze mówiąc nie słyszałem o tym OpenMoko...lecz po chwili buszowania po internecie znalazłem wiele wiadomości o tym telefonie. Mógłbyś mi przybliżyć datę wejścia ma rynek??Puki co nie zdecyduje sie na te nokie! Thx za info i do usłyszenia;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Kwiecień 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2008 Ani to, ani to. Tyle kasy a Ty chcesz na takie badziewia wydawać kase? ... No tak... widze, ze kolega ma, uzywa, zna dobrze mozliwosci obu tych urzadzen i ma swietnie wyrobiona opinie na ich temat? A jakies konkrety mozna prosic? Moze chociaz linki do stron gdzie sie o tym sprzecie mozna takich opinii naczytac?... BTW - N95 to smartphone oparty na Symbianie a iPhone na BSD, wiec wbrew pozorom podniecanie sie *nixem jako platforma jest w tym przypadku srednio uzasadnione... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Kwiecień 23, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2008 Oj exbros, to było napisane z taką jakby ironią Nie odczytuj tego tak dosłownie (chodzi mi o słowo "badziewie"). Nie opieram tego o żaden tekst, tylko poróznywałem to z innymi telefonami (cenowo też). Pisząc "badziewie" nie miałem na myśli krytyki funkcjonalności. Przyznaję że N95 ma bardzo dobry aparat i moduł GPS, ale jednak przy takich funkcjach ma dość mały wyświetlacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi