Subaru Napisano Maj 1, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2008 Witam Szukam szukam znaleźć nie mogę, czy jest możliwe utworzenie paczki RPM mając same źródła spakowane w tar.gz??? Pytam z tego względu, iż nie lubię się ze źródłami na tyle, że na 10 kompilacji 1 przebiega pomyślnie i to często z komunikatami, które trzeba jakoś poprawiać :/ Konkretnie chodzi mi o najnowszy emulator Desmume, bowiem ostatnia paczka RPM ma numerek wersji 0.7.2 a już wyszła 0.8.0 dlatego zależy mi na świerzej wersji by nie musieć ciągle podłączać karty i sprawdzać czy dobrze napisałem kod źródłowy, czy dobrze skompilowałem i czy dobrze działa na normalnym Nintendo DS dlatego potrzebny mi Desmume tym bardziej, że iDeaS chyba (_wogóle_ → w ogóle) ORT nie ma paczek RPM i nie miał a Desmume działa w tym wypadku lepiej od niego Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Subaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Maj 1, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2008 http://repo.dobremiasto.net/articles/kurs_...ia_pakietow_rpm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Maj 1, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2008 Z początku się przestraszyłem ilością tekstu ale się połapałem i znalazłem co potrzebne Bardzo Ci dziękuję Iszk Temat można zamknąć Pozdrawiam Subaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi