ThomPcio Napisano Październik 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2004 Witam!!!!! Moj problem jest nastepujacy posiadam na komputerze zainstalowanego Windowsa 2000 Profecional. Dodatkowo zainstalowalem sobie na osobnej partycji F C2.Po tej instalacji przy ladowaniu Windowsa wyskakuje okno scan disku wyswietlajace "Jeden z dyskow wymaga sprawdzenia spojnosci danych" a zaraz po tym "Jeden z dyskow nienalezy do Windowsa 2000.Kontynuowac-Nie".Dodatkowym obajwe jest jeszcze spowolnienie calego systemu. Powtarza sie to za kazda razowym uruchamianiem tego systemu. Co moge zrobic aby to okno sie wiecej nie pojawialo :?: czy musz przeinstalowywac kompa na nowo???? Prosze o jakies podpowiedzi lub sugestie!!!!!!!!! PILne!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Październik 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2004 Też to przeżyłem. U mnie dodatkowo system stał w miejscu przez około minuty po wczytaniu trybu graficznego. To dlatego, że aplikacja odpowiedzialna za badanie i literowanie dysku ma problemy z Linuksowymi systemami plików. Może jakiś Service Pack do Win2K pomoże? Jest w czym wybierać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThomPcio Napisano Październik 16, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2004 NIe NIestety niepomaga .Mam juz od jakiegos czasu sciagniete ostatnie uaktualnienie wlacznie z najnowszym service packiem i nic niepomaga to. Moze jakies inne sugestie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Październik 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2004 Tak, spróbuj tego lub tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaultier Napisano Październik 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2004 NIe NIestety niepomaga .Mam juz od jakiegos czasu sciagniete ostatnie uaktualnienie wlacznie z najnowszym service packiem i nic niepomaga to. Moze jakies inne sugestie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zrezygnuj z windy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@rtinez Napisano Październik 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2004 Krótkie pytanko, żeby się dopytać: Jak uda Ci się Winde uruchomić to czy ten dysk linuxowy jest wymieniony razem z windowsowymi i później Ci pokazuje?? Jeden z dyskow nienalezy do Windowsa 2000 Czy w ogóle nie widzisz partycji linuxowej? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi