Arabski Napisano Maj 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 27, 2008 Dziś przeczytałem w gazecie, że możliwy jest koniec przygody RedHat'a z Fedorą. Także tutaj coś o tym -> http://wpmatic.zwisio.civ.pl/aktualnosci-b...i-fedora-linux/ Prawda to? Ktoś wie coś więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Maj 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 27, 2008 A zauwazyles date tego newsa?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Maj 28, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 28, 2008 A zauwazyles date tego newsa?... O faktycznie.... Ale dowiedziałem się o tym wczoraj z gazety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Maj 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 28, 2008 Trzeba zauważyć że Fedora jest inwestycją RedHata a nie jakimś charytatywnym tworem. Jeżeli uznają że im to się nie opłaca... Tylko że rezygnacja z Fedory oznacza rezygnację z większości wolontariuszy-programistów. No i ciekawe jak odbiło by się to na wizerunku RedHata w środowisku OpenSources. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Maj 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 28, 2008 Już tył topic na ten temat, i nie będzie żadnej rezygnacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Maj 29, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 29, 2008 Już tył topic na ten temat, i nie będzie żadnej rezygnacji O to mi chodziło... Uff, że tak powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi