maad Napisano Czerwiec 11, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2008 Witam! Jestem nowy na forum.. szukając w google-ach pomocy trafiłem tutaj, mianowicie ucze sie w szkole Informatycznej i mam problem z Programowaniem (nauczyciel jutro będzie mnie pytał na zaliczenie semestru[poprawka albo nie..]) Nie mam za dużego pojęcia o javie ponieważ Typek w ogóle nie potrafi uczyć i wydaje mi się że sam niewiele wie.. Chce żebym potrafił: -Java: podstawowe komendy. Będę musiał napisać program w którym będzie zadeklarowane 5 rożnych imion (jasia, ania itp..) i program musi wybierać jedno z nich. W programie trzeba wpisać które imię ma wyświetlać(z tych 5).. -I w jaki sposób pisać program w javie.. -Elementy tablic C++ Jeżeli ktoś potrafi napisać taki program, jeżeli znasz informacje jakich potrzebuje będę bardzo wdzięczny jeżeli się ze mną podzielisz! Od tego zależy moje być albo nie być.. Pozdro !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Czerwiec 11, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2008 chyba na źle forum trafiłes, btw: http://rtfm.killfile.pl/#praca_domowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi