AndyM Napisano Czerwiec 20, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 20, 2008 Witam Mam problem z aplikacją Googli Picasa. Zainstalowałem ją zgodnie z opisem na stonie Google ale niestety przy uruchamianiu jako zwykły użytkownik wyrzuca mi komunikat naruszenia ochrony pamięci: [user@andy~]$ picasa /usr/bin/picasa: line 139: 4222 Naruszenie ochrony pamięci "$PIC_BINDIR"/wrapper check_dir.exe.so /usr/bin/picasa: line 175: 4329 Naruszenie ochrony pamięci "$PIC_BINDIR/wrapper" regedit /E $registry_export HKEY_USERS\\S-1-5-4\\Software\\Google\\Picasa\\Picasa2\\Preferences\\ Jako root wszystko działa ok. Szukałem na różnych forach rozwiązania w/w błędu (m.in. nt. prelink itp) ale niestety żaden sposób nic nie wniósł. Może ktoś ma pomysł co z tym fantem zrobić Pozdrawiam KDE4, Fedora9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Czerwiec 20, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 20, 2008 sprobuj tak: rozwiazanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndyM Napisano Czerwiec 20, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 20, 2008 Ta poradę co pisze daf też znalazłem. Niestety bez skutku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Czerwiec 20, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 20, 2008 Z tego co wiem Picasa w F9 nie smiga na userze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi