Jan Koprowski Napisano Czerwiec 25, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2008 Właśnie stoję przed problemem przywrócenie konfiguracji MySQL-a. Oczywiście nie robiłem żadnego MySQLowego backupu (na śmierć zapomniałem) - mam tylko pliki... ze starego systemu. Czy ktoś z was orientuje się co należałoby przekopiować i gdzie, a może są dostarczane wraz z mysql narzędzia, które łykną dane ze starych binarnych plików i przeniosą je na nowy system ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Czerwiec 25, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2008 Patrzyłeś może do /var/lib/mysql ? Z tego co widzę, to tam są wszystkie bazy danych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Koprowski Napisano Czerwiec 26, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2008 Wczoraj zaryzykowałem i przekopiowałem tam całą zawartość z backupu :] i na razie wszystko wydaje się świetnie działać ! Dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi