grs_84pl Napisano Czerwiec 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2008 Witam serdecznie! Postawiłem F9 na laptopie HP Compaq 6715b Z uruchomieniem WiFi nie było najmniejszych problemów. Wszystko smiga prawie idealnie. Problem stanowi to, że z najnowszym jajkiem 2.6.25.6-55.fc9.i686 Fedora zwiesza mi się w firmie w momencie gdy NetworkManager znajdzie moją sieć w firmie. Sieć zabezpieczona jest WEP'em W tym momencie pisze korzystając z niezabezpieczonej sieci i nie mam najmniejszych problemów. W momencie gdy usiłuje połączyć sie w pracy na nowym jajku komp przestaje odpowiadać. Wygląda mi to na jakiś problem ze sterownikiem, kiedyś potrafiliśmy zawieszać kompy z WiFi, gdy np modyfikowaliśmy klucze spod konsoli bez wcześniejszego wylączenia sieci. Ma ktoś jakiś pomysł od czego zacząć? Co powniennem przejżeć????? Gdzie mogą znajdować się róznice, że włączając stare jajko mam sieć sprawną a z nowym jajem się wiesza ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Czerwiec 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2008 wg tych informacji jest to problem z kernelem. sprobuj sciagnac kernel z koji ("przedtest") lub uzywaj starego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grs_84pl Napisano Czerwiec 28, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2008 wg tych informacji jest to problem z kernelem. sprobuj sciagnac kernel z koji ("przedtest") lub uzywaj starego. Dzięki kolego. Przestawie GRUBego, żeby ładował mi stare jajko i poczekam na nowe bez takich problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi