Keran Napisano Październik 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2004 Witam, Przepraszam if nie to forum, ale braciszek właśnie zainstalował sobie XP na dysku na którym miał wczesniej (_linuxa_ → Linuksa) ORT (mandrake ale to chyba nie ważne) i odpalał go poprzez Lilo. Teraz odpala mu sie tylko XP a lilo gdzies wcięło. Co idzie zrobic if idzie aby móc odpalić tez (_linuxa_ → Linuksa) ORT? pozdrawiam i z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Październik 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2004 Nie no to już sie staje jakimś nie wiem czym Ze dwa dni temu wchodze a tu to samo pytanie. Ale mnie to wkurza. Odpowiedzi na to pytanie jest z milion w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziemia Napisano Październik 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2004 Pełne poparcie dla Piotr82 Trzeba ludzi uczyc korzystac z opcji SZUKAJ na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keran Napisano Październik 18, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2004 Przepraszam chłopaki, nie denerwujcie sie tak bardzo. Juz sobie poradziłem i postaram się poprawić jeżeli chodzi o wyszukiwanie. Tak coś czułem, że Wasza reakcja będzie właśnie taka, sorki raz jeszcze. PS. Prosze jakiegoś admina lub moderatora o usuniecie tego tematu. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Październik 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2004 IMO temat zostanie dla innych - ku pamięci. Skoro wiedziałeś, że taka będzie reakcja to po co zakałdałeś temat :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keran Napisano Październik 18, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2004 IMO temat zostanie dla innych - ku pamięci. Skoro wiedziałeś, że taka będzie reakcja to po co zakałdałeś temat :?: Dev, prosze nie dobijaj mnie już bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Październik 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2004 "instalacja lilo" "lilo install" ja bym tak szukał ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Październik 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2004 IMO temat zostanie dla innych - ku pamięci. Skoro wiedziałeś, że taka będzie reakcja to po co zakałdałeś temat :?: Dev, prosze nie dobijaj mnie już bardziej Mym zamiarem nie jest dobijanie Ciebie, a tylko nakierowanie na właściwą drogę, czyli przemyślenie problemu i zastanowinie się czy nie było już podobnego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keran Napisano Październik 19, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2004 Mym zamiarem nie jest dobijanie Ciebie, a tylko nakierowanie na właściwą drogę, czyli przemyślenie problemu i zastanowinie się czy nie było już podobnego problemu Lubie czytac Twoje posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi