adams24 Napisano Lipiec 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2008 Witam. Mam pytanie jak w tytule. Czy na takim sprzecie jak Fujitsu-Siemens insalował ktos fedorę 9-tkę ? Jak sie sprawóje mnie intersuje? J aobecnie mam na takim sprżecie zainstalowany CentOS ale coś mi to nie bardzo działa lubi się zwieszać. Zainstalowałem tam Centosa ze względu na wsparcie i sterowniki do raidu dołączone przez producenta kompa dla REDHAT. Zaważyłem że przy wykonywaniu skryptu kopiowania na inny zasób sieciowy dużego pliku (500 MB) wyskakuje jakiś błąd i serwer reaguje z wielkim trudem na wszelkie polecenia i zadania. Może foderka na fediorce 9 to lepiej hula ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Sierpień 7, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2008 obstawiałbym jakiś błąd w konfiguracji CentOS, u mnie na kilku serwerach FSC działa dobrze, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams24 Napisano Sierpień 11, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 11, 2008 Heh zaradziłem tak że na fedorce 9 wszystko działa pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi