Subaru Napisano Lipiec 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2008 Witam Na początek przepraszam, że powracam z obozu innego Linuksa <pół żartem> Znalazłem oto pod tym linkiem ciekawe informacje http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=662969 Nie pytam o sprawy hackowania od razu ORT mówię, chodzi mi tylko o pierwszą część Just replace GLib with NPTL (Native Posix Threading Library)... Glib już się dowiedziałem mniej więcej od yuma co i jak ale to NPTL nie mogę znaleźć, wie ktoś może coś więcej na ten temat??? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Subaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Lipiec 31, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2008 NPTL zostal usunięty w Red Hacie 9 jako zbyt niestabilny. Nie gwarantuję, że jego ponowne wprowadzenie(które w 2003 roku było horrorem) w ogóle jest obecnie możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Sierpień 1, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2008 Hmmm czyli albo trzebaby dorwać dystrybucję, która wciąż to ma albo próbować na siłę wpakować paczki ze starszych Red Hat... hmmm a pamiętasz może czy one się nazywają poprostu NPTL, czy też jakoś inaczej??? Zaryzykuję instalację chyba :] i tak nie mam co robić Aha tak na marginesiku - podobno gry MMO zawierające GameGuard nie działają bo nie mogą wrzucić w Kernel Linux...rootkita <rotfl> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Sierpień 1, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2008 Nie instaluj paczek z RH9! Jeżeli jakimś cudem to się uda, system najprawdopodobniej by tego nie przeżył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Sierpień 2, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2008 Awww co za szkoda Czyli właściwie można się póki co pożegnać z rozwiązaniem problemu GameGuard No trudno, dziękuję mimo to za pomoc Myślę, że można zamknąć gdyby coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi