ati Napisano Październik 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2004 Czy ktoś używał HTTP Configuration Tool do edycji APACHE ??? Mi nie działa to narzędzie !! Jakies sugestie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Październik 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2004 Jakies sugestie ?? ręczna edycja konfiga za pomocą vim'a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Październik 20, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2004 Taaaa miałem to dopisac sam Ale dlaczego nie działa Configuration Tool ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Październik 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2004 Ale dlaczego nie działa Configuration Tool ?? Jak masz apacha ze źródeł to to nie zadziała, a jak masz z (_rpm'a_ → RPM-a) ORT to nie wiem, bo ja używam ze źródeł Ale przy rpm'ie to mi chyba działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butcher Napisano Listopad 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2004 w FC2 jesli posiada sie Apache z (_rpm'a_ → RPM-a) ORT to mozna zainstalowac graficznego kreatora konfiguracji Pakiet nazywa sie : system-config-httpd Mi wszystko dziala!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi