petherson Napisano Wrzesień 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 27, 2008 Witam. Szukałem podobnego problemu na forum, ale coś nie zabardzo znalazłem. Ewentualnie gdyby ktoś wiedział gdzie jest coś podobnego to proszę o linka. Otórz problem wygląda następująco: Po zainstalowaniu Fedory na starcie mamy ładny bootsplash i jest on uruchamiany od razu po załadowaniu się jajka. Niestety (i tak mam od zawsze) po upgrade systemu owy bootsplash włącza się jak mu się podoba, tzn czasem normalnie od razu, czasem próbuje się włączyć, ale ekran tylko mignie i przeskoczy znowu do verbosemode. Dopiero po odpaleniu kilku usług na sam koniec pojawia się na chwilkę bootsplash a zaraz po nim gdm. Problem w tym, że jest to żeby było ładnie, ma to działać i już, tylko nie bardzo wiem gdzie się tu za to zabrać. Jeżeli chodzi o kartę graf - nVidia Corporation G70 [GeForce 7300 GT] I nie zależnie od tego, czy mam zainstalowany kmod-nvidia, czy też nie, od razu po pierwszym update dzieje się takie coś. Jakby ktoś dysponował linkiem z podobnym zagadnieniem, tudzież wiedzą na ten temat jak sobie poradzić, byłoby super. Z góry dzięki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi