Arbuz Napisano Październik 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2008 Witam Problem mam następujący. Wyłączono mi prąd i Fedora wstała bez żadnego problemu ale za to KTorrent zaczął pobierać 90% mocy procesora. Żadnych nowych plików do ściągania nie dokładałem jest tak jak przed brakiem prądu z tym że poprzednio pobierał ok 35% mocy procka. KTorrent nic nie sprawdza, pobieranie jest w granicach 30Kb/s choć pewnie to nie powinno mieć znaczenia jeśli poprzednio ściągał 200Kb/s i nie bylo takiego poboru mocy. Pytanie. Czy jest jakiś sposób aby zdiagnozowac ten problem? Jeśli nie włączę Ktorrenta to Fedora9 śmiga jak ta lala. Pozdrawiam i dziękuję za ewentualną pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dog Napisano Październik 19, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2008 Na wszelki wypadek sprawdź czy (_napewno_ → na pewno) ORT to jest ktorrent, poleceniem top w konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi