RyyS Napisano Październik 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2004 chce zupdtatowac sobie jaderko z wersji jaka mialem przy instalacji fedory do obecnie najnowszego. ale tu nasuwa sie pytanie - czy bede mial przez to jakies komplikacje? np. problemy z neo, czy z jakims zainstalowanym juz softem... dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Październik 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2004 Z neo raczej nie powinieneś mieć problemów, ja w każdym razie nie miałem. Za to jeśli masz NVidie to będziesz musiał prawdopodobnie przeinstalować drivery (powinno pójść bez problemów). Nie wiem co z softem bo nie napisałeś czego używasz, ale w 99% powinno być ok, a jak nie to wystarczy zaktualizować. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trOcu Napisano Październik 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2004 nie powinieneś mieć problemów A czym aktualizowales system? Up2Date, Apt... czy jeszcze cos innego? Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.misha. Napisano Październik 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2004 Czesc, Jdro 2.6.8 dziala bardzo dobrze. Jedyny problem mialem z K3B. Przestal mi wypalac plyty (w ogole ne uznawal mojej nagrywarki jako urzadzenia, ktore sie nadaje do tego zadania). Rozwiazanie jest proste; trzeba odpalac K3B z uprawnieniami (_root'a_ → roota) ORT i dziala po staremu. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gjg Napisano Listopad 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 U mnie po up2date neo przestało działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trOcu Napisano Listopad 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2004 U mnie Neo rowniez przestalo dzialac (uzywalem up2date), ale ponowna reinstalka modemu szybko rozwiazala problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi