Wywern Napisano Październik 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2008 W sobotę (chyba) przyszedł nowy kernel. I tu mam pytanie - instalowaliście do niego już kmod-nvidia? Działa? Pytanie moje wynika stąd, że bezpośrednio po instalacji F9 zainstalowałem kmoda (ten zaciągnął kernela) i razem zastopowały GRUBA. Całkiem. Dlatego teraz wolę zapytać niż próbować. Wprawdzie zrobiłem składowanie przez Partimage, ale jeszcze nie odtwarzałem i wolę tego nie testować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajec00 Napisano Październik 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2008 ja robilem update chyba wczoraj do nowego kernela z kmod-nvidia... i smiga az milo... i komp przestal sie "hibernowac" wiec wszystko jest tak jak byc powinno !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wywern Napisano Październik 30, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2008 ja robilem update chyba wczoraj do nowego kernela z kmod-nvidia... i smiga az milo... i komp przestal sie "hibernowac" wiec wszystko jest tak jak byc powinno !! Dzięki, faktycznie, działa. Chociaż dziwna rzecz, wygaszacz fireworks3d nadal się ślimaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi