bord Napisano Październik 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2004 kiedy FC3 official, bo niemogę się doczekać i żadnego info nigdzie (_niema_ → nie ma) ORT.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smali Napisano Październik 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2004 28 października obrazy będą wrzucane na mirrory, a od 1 listopada - publicznie dostępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bord Napisano Październik 26, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2004 Piękne dziękii już się doczekać niemogę....................wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Październik 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2004 hmm http://fedora.redhat.com/participate/schedule/ ale gnome 2.8.1 nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Październik 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2004 28 października obrazy będą wrzucane na mirrory, a od 1 listopada - publicznie dostępne Skąd masz te informacje, bo na oficjalnej stronie wyraźnie jest napisane 5 Nov Export approval, mirror master populated by EOD 6 Nov Release to mirrors (morning) 8 Nov Release open, announced Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smali Napisano Październik 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2004 5 Nov Export approval, mirror master populated by EOD 6 Nov Release to mirrors (morning) 8 Nov Release open, announced Cholera musieli zmienić daty. Coś mi się zdaje, że będzie podobnie jak z FC2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ro-X Napisano Październik 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2004 ja sie juz nie moge doczekac mam nadzieje ze wersja official naprawde da rade bo test 3 ma jeszcze sporo niedociagniec.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suseł Napisano Październik 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2004 Witam, nowy tu jestem. Ostatnio z linuksem miałem do czynienia dawno temu przy okazji RH9, więc pewnie będę miał 1000 głupich pytań. Ale najpierw pochwalę się: zainstalowałem FC3 test 3 i od jakiegoś czasu etapami ściągam aptem paczki pełnej FC3. Gnome 2.8.0 tylko, ale i tak wygląda ślicznie. Jutro nowy kernel... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi