ktos Napisano Październik 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2004 Mam dwa komputery pracujące pod systemem Fedora Core 2. Połączone są w "sieć" w jednym znich mam dwie karty sieciowe jedna, przez jedną łącze się z internetem a druga łączy się z drugim komputerem. Mam problem ponieważ nie mogę sie zdlanie zalogować ani na jeden ani na drugi. Próbowałem telnet i ssh nie da rady. Oto komunikat który wyskakuje przy łaczeniu : No route to host Połączenie między komputerami jest pinguja się. Z góry dziękuje z odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Październik 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2004 No route to host Połączenie między komputerami jest pinguja się. Z góry dziękuje z odpowiedź. (_napewno_ → na pewno) ORT sie pinguja? jak nie ma route to nie ma pinga, hmm, jak sie telnetujesz (uzywasz adresu IP) zalacz to co wyswietla ifconfig i route dla obu kompow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi