lamus Napisano Październik 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2004 jestem tu od chwili wiec na wstępie wszystkich witam!! ... a tak pozatym to gdzie znajde jakieś kompletne podstawy - wprawdzie miałem kiedyś kontakt z RedHat-em ale to jeszcze w wersji 6.0 czyli jakieś 3, 4 lata temu i niebył to silny związek. Wiem że jest książka, ale fajniej by było gdyby znalazł się jakiś link do wersji elektronicznej. może jeszcze jakiś link do polsiej polskiej wersii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profit Napisano Październik 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2004 jestem tu od chwili wiec na wstępie wszystkich witam!! ... a tak pozatym to gdzie znajde jakieś kompletne podstawy - wprawdzie miałem kiedyś kontakt z RedHat-em ale to jeszcze w wersji 6.0 czyli jakieś 3, 4 lata temu i niebył to silny związek. Wiem że jest książka, ale fajniej by było gdyby znalazł się jakiś link do wersji elektronicznej. Dobrze trafiłeś, ja dzięki tej stronie, forum , artykułów itd. coraz lepiej poznaję fedore. To jest najlepsz strona o fedorze. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi