vip13 Napisano Październik 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2004 Witam. Moze nie to zabardzo dobre miejsce zeby pisac o problemach z windowsem ale dotyczy to po czesi (_linuxa_ → Linuksa) ORT. Mialem zamiar sciagnac program CrossOver Office. Pogooglowalem troche i znalazlem. Wersja w torrent. BitTorrent jest u mnie zainstalowany wiec nie ma problemu. Ale do czasu. Kliknalem i wszytko ruszylo. Niestety nie zrobil sie nawet 1% wystapil blad (p angielsku a u mnie z angielskim nie najlepiej ) Cos o braku pliku . I tak dzieje sie za kazdym razem gdy probuje cos sciagnac przez BitTorrent'a. Probowalem na stronie suprnova.org i tez nie dzialalo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Październik 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2004 Zainstaluj sobie Azureusa: http://azureus.sourceforge.net/ (potrzebna będzie java ) Lepszy od oryginalnego klienta i u mnie nie sprawia żadnych problemów. UPDATE Oczywiście mówie o Azureusie na (_linuxa_ → Linuksa) ORT, choć kiedyś jak jeszcze używałem win* też miałem i nie było problemów. Poz.drawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi