Jackass Napisano Październik 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2004 No no no...... ładnie....... widze że doszło troche nowych działów... teraz trzeba się bedzie przyzwyczaić do ego nowego forum........ troche więcej tych działów i już się gubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Październik 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2004 Dla mnie bomba! Użytkownicy nie będą już mieć dylematu w jakim dziale zamieścić problem, bo teraz jest już wszystko jasne (tylko spekuluję). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Październik 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2004 Użytkownicy nie będą już mieć dylematu w jakim dziale zamieścić problem, bo teraz jest już wszystko jasne Właśnie się zastanawiam gdzie umieścić pytanie o program VDKBuilder (Programy), który jest środowiskiem programistycznym (Programowanie) w paczkach rpm bo znalazłem tylko deb a ze źródeł nie chce się skompilować (Pakiety i źródła - instalacja, budowa i kompilacja). Wszystko jasne Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackass Napisano Październik 29, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2004 w sumie dala mnie też bomba tyle że trzeba się przyzwyczaić....... ale nienarzekam na nowe działy... jak dla mnie to może być ich jeszcze więcej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@rtinez Napisano Październik 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2004 Witam!!Cały miesiąc nie było mnie na forum (bo w mieszkanku nie mam internetu ... narazie;)), a tu cakiem nowe forum się zrobiło. Jak dla mnie jest bardziej przejrzyste chociaż The Structorr faktycznie może mieć problemy ale wierze że sobie poradzi. Gratuluje pomysłu wiedzy i umiejetności i pozdrawiam jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi