shoo Napisano Październik 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2004 Witam Co zrobic aby caly system przekompilowac pod swoj system za jednym razem? Jest taka mozliwosc (cos jakby w gentoo)? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Październik 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2004 cos nie bardzo mistrzu ale slyszalem.. ze windowsa sie da ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Październik 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2004 AlienJR jaki dowciapny Windows i jego źródła... ich chyba nawet nie widzieli w całości pracownicy Microsoftu. Spoko że się da przekompilować wszystko ale nie za jednym razem A poza tym, jak chcesz kompilować sobie system shoo to przerzuć się na gentoo ale przeczytaj najpier opis instalacji i zarezerwuj sobie 3 dni (jak nie więcej) wolnego na tenże proces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Październik 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2004 @Perbeatus A widzisz a ja prawie mialem 200 MB win 2000 ( latalo po necie kkidys) ... A co do gentoo ja co tydzien podchodze do niego i nadal nie daje rady a ostatnio 5 godzin siedzialem nad 3 systemami: WIN XP SP2 PL GENTOO FC2 Nad pierwszymi dwoma najdluzej :/ @shoo A co do fedory to mozna sobie jądro przekompilowac.. no i reszta softu jako zródla binariow ( tak to sie nazywa [?], droga dedukcji to wymislilem , chodzi mi o pakiety src.rpm) No Mozna jescze 'zwykle' zrodlane zrodla instalowac , ale to jest smiecenie w systemie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi