da_niel Napisano Grudzień 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2008 Heh, Long time no see... Wyszła nowa Fedorka wiec pociągnąłem i zainstalowałem Niestety, moja karta bezprzewodowa potrzebuję czegoś oprócz mojego uśmiechu. Dowiedziałem się, że potrzebuję kmod-madwifi ale z tego co poszperałem to czy możliwe jest, ze jeszcze nie ma madwifi dla F10? A może potrzebuje czegoś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Grudzień 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2008 Witaj, W laptopie mam kartę wi-fi na czipsecie Atheros. Zainstalowana Fedora 10 i kmod-madwifi, kmod-madwifi z repozytoriów RpmFusion. Nie wiem jak sprawa wygląda dla architektury 64 bitowej ale dla zwykłych i386 madwifi jest. Pozdrawiam, Esail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC4B Napisano Grudzień 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2008 ja mam 64bitowy procesor i HP Paviliona dv6720 z Atherosem i na F8, F9 i F10 wykorzystywałem plik broadcom-wl-4.80.53.0 i zawsze działał bez problemu z madwifi długo się bawiłem i żadnego efektu mi nie przyniosł... poza tym ten plik trzymam gdzieś w katalogu home, bo po reinstalce od razu go wykorzystuje (i nie ważna jest wersja jądra) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Grudzień 3, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2008 glupia ja... Nie zauwazylem, ze rpmfusion to tak naprawde dwa repozytoria (free & non-free)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kavuka Napisano Grudzień 25, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 25, 2008 I jaki efekt osiągnąłeś? Zadziałało? Mam ten sam chipset i aż boję się ruszać (czyt. instalować F10) :| Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi