Jasiek_M Napisano Styczeń 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2009 Wlasnie, jak to zrobić? Po podłączeniu nic się nie dzieje a staerowniki zainstalowane przez WINe bez problemu ale się nie włączają. Pozdrawiam Jasiek Matacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Styczeń 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2009 Zainstalowanie sterowników na WINE to dość niedorzeczny pomysł. O ile dobrze wiem to WINE potrafi obsługiwać tylko sterowniki dla TWAIN. WINE nie jest wrapperem sterowników Windowsa, jedynie tworzy zgodne API z WinAPI dla X11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Styczeń 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2009 Podaj identyfikator urządzenia i dmesg, czyli to, czego po dwóch latach na forum powinieneś się dawno nauczyć. Sprawdź też, czy telefon oferuje zmianę trybu pracy po kablu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek_M Napisano Styczeń 15, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2009 Podaj identyfikator urządzenia i dmesg, czyli to, czego po dwóch latach na forum powinieneś się dawno nauczyć. Sprawdź też, czy telefon oferuje zmianę trybu pracy po kablu. Nie wiem nie znam sie, jak to sprawdzić? Moja obecność ogranicza się do tego że mi pomogliście zainstalować FC6:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Styczeń 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2009 1. Nie pytaj o F6 sprzed 2 lat, jeżeli nie ma przeszkód na drodze do jej aktualizacji 2. używaj szukarki na forum 3. używaj GOOGLE'a 4. czytaj ze zrozumieniem 5. sięgnij po instrukcje obsługi 6. skorzystaj ze swojego nieprzeciętnego intelektu To, czego maszszukać, jest chyba jasne - dmesg, nazwa telefonu, transfer, Linux, Fedora, itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi