wiezowiec Napisano Styczeń 27, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2009 Witam Muszę mieć na szybko skonfigurowane powyższe serwery. Jeśli ktoś jest zainteresowany po proszę o kontakt na PW, prześlę dokładne informację. Oczywiście nic za darmo pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Styczeń 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2009 Muszę mieć na szybko Na szybko, a Ty to zlecasz? Szybciej sam byś sobie skonfigurował. Poprawna konfiguracja to zaledwie 10-30 minut i wcale "nie boli"... Sam bym mógł skonfigurować, no ale równie szybko potrafię zepsuć coś jak naprawić, więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Styczeń 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2009 Zaliczenia się zbliżają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zybex_pl Napisano Styczeń 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2009 @morsik - dyskutowaliśmy temat oślej łączki i wspominałem coś na temat tzw. dzisiejszej młodzieży - wszystko muszą mieć na teraz na JUŻ mogą łaskawie odpalić dolę ok kolego zainstaluję ci to co chcesz - 15 tyś zł netto za usługę lub wejdź sobie na how to forge i zrób to sam - oczywiście na teraz, na już - ( nał !) dziadek daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Styczeń 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2009 @morsik - dyskutowaliśmy temat oślej łączki i wspominałem coś na temat tzw. dzisiejszej młodzieży - wszystko muszą mieć na teraz na JUŻ mogą łaskawie odpalić dolęNo... to może w tym wypadku pominę fakt, że wiekowo sam do tej młodzieży należę, bo mam 16 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zybex_pl Napisano Styczeń 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2009 No... to może w tym wypadku pominę fakt, że wiekowo sam do tej młodzieży należę, bo mam 16 lat hehehe zgodnie z nomenklaturą PZPR też należę do młodzieży - 35 lat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Styczeń 29, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2009 Ja jeszcze też! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morg Napisano Luty 11, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2009 I ja też i ja też :D:D M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi